Evenementen

Op 3 oktober 2018 organiseren Berséba Noordoost en Samen in ontwikkeling samen de studiemiddag voor de Bersébascholen in regio Noordoost. Het thema van deze middag is “Op weg naar een nieuw schoolplan”. Van harte welkom!

Hoe voer je een goed (reflectief) gesprek met kinderen, met ouders, met je collega’s of met aanstaande leraren? Hoe ga je een slechtnieuwsgesprek aan met ouders? Deze en meer vragen komen aan bod tijdens de Samen leren-dag op 14 november 2018 bij Driestar educatief in Gouda.

Hoe voer je een goed (reflectief) gesprek met kinderen, met ouders, met je collega’s of met aanstaande leraren? Hoe ga je een slechtnieuwsgesprek aan met ouders? Deze en meer vragen komen aan bod tijdens de Samen leren-dag op 30 januari 2019 in Veenendaal.

Hoe voer je een goed (reflectief) gesprek met kinderen, met ouders, met je collega’s of met aanstaande leraren? Hoe ga je een slechtnieuwsgesprek aan met ouders? Deze en meer vragen komen aan bod tijdens de Samen leren-dag op 10 april 2019 in Goes.

Hoe voer je een goed (reflectief) gesprek met kinderen, met ouders, met je collega’s of met aanstaande leraren? Hoe ga je een slechtnieuwsgesprek aan met ouders? Deze en meer vragen komen aan bod tijdens de Samen leren-dag op 29 mei 2019 in Zwolle.