Basisschool De Wittenberg in Scherpenzeel wil binnen Samen in ontwikkeling academische opleidingsschool worden en start daarom een pilot voor een nieuwe route voor SAM-studenten. Binnen het onderzoeksprogramma van de school doe je als SAM-student niet alleen stage-ervaring maar ook onderzoekservaring op.

Onderzoeksprogramma Basisschool De Wittenberg: Vorming van leerlingen

Als betrokken leerkracht is het je opdracht een gids te zijn die kinderen leert over de wereld om hen heen en hen vormt en onderwijst om daar vanuit een christelijke levenshouding naar te kijken. Soms is dat een  moeilijke opdracht. Wat doe je als leerlingen wel weten hoe  ze zich christelijk kunnen gedragen,  maar op het schoolplein en in het dorp ander gedrag laten zien? Hoe kun je leerlingen zelf ‘eigenaar’ maken van de christelijke normen en waarden? Op De Wittenberg doen we daar onderzoek naar. Welkom om mee te doen met dit onderzoeksprogramma als jij je herkent in deze vragen en je verbonden voelt aan dit onderwerp.

>> Download hier de volledige vacature (pdf)

Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen of heb je vragen? Dan kun je terecht op De Wittenbergschool of neem contact op met mevr. L. (Lianne) de Baat of dhr. J.H. (Jan) van Doleweerd.