Leernetwerkbijeenkomsten 2022-2023

23 mei 2022

Binnen SAM merken we dat schoolopleiders behoefte hebben aan een leernetwerk. Samen met andere schoolopleiders nadenken over de koppeling tussen theorie en didactiek maar ook werken aan de eigen ontwikkeling als schoolopleider. Vanuit SAM willen we dit graag ondersteunen!

Doelen

Een leernetwerk heeft de volgende doelen:

  • De eigen ontwikkeling als schoolopleider te borgen middels het spiegelen aan de beroepsstandaard van de Velon. Een manier hierbij kan zijn het beleggen van intervisie.
  • De inhouden (didactiek/theorieën) van opleiden te consolideren in het professionele handelen.
  • De uitvoering van het ontwikkelplan van de erkende opleidingsschool te borgen.
  • De verbinding met het opleidingsinstituut te borgen (o.a. nieuwe curriculum).

Leernetwerken passen helemaal binnen onze visie op realistisch opleiden. We willen dit dus graag ondersteunen! Dit doen we door procesbegeleiding aan te bieden. 

Inhoud

Iedere regio van Berséba heeft zelf een leernetwerk opgericht. Het eerste jaar is er volledige procesbegeleiding van drie dagen. De jaren erna wordt dit afgebouwd. Zie hieronder de data voor jouw regio.

Vanuit SAM kun je expertise benutten. Dit bieden we aan via een ‘grostlijst’ zodat we binnen de kaders van samen opleiden blijven en het zo te coördineren blijft. Onderwerpen op deze grostlijs zijn onder andere: praktijk van opleiden, verbinding theorie en praktijk, ontwikkelplan erkende opleidingsschool en krachtgericht coachen. 

Data en locatie

Elke regio heeft drie leernetwerkbijeenkomsten. Alle dagen zijn van 9.00 – 16.00 uur.

De exacte locatie volgt later.

Regio Zuid (Kapelle)

Regio Randstad 
(Gouda) 

Regio Noordoost 
(Rijssen)

Regio midden 
(Veenendaal)

n.t.b.
28-09-2022n.t.b.n.t.b.

15-12-2022


16-03-2022


17-5-2023

Aanmelden

Deelname aan de bijeenkomsten is gratis. Aanmelden voor de bijeenkomsten in jouw regio kan via onderstaand aanmeldformulier. Je schrijft je in voor alle drie de bijeenkomsten, een losse bijeenkomst bijwonen is niet mogelijk. 

Vragen?

Heb je nog vragen over de organisatie van de bijeenkomsten dan kun je ze stellen via info@sameninontwikkeling.nl

Persoonlijke gegevens
Werkzaam bij
Leernetwerkbijeenkomsten
Bevestiging