Video: terugblik op de Regionale Onderwijsdag Zeeland

28 juni 2022

De Regionale Onderwijsdag in Zeeland kon op 11 mei jl. kon doorgaan! Het was mooi om met elkaar weer te ontmoeten en na te denken over het thema ‘De christelijke school, jouw (ver)gezicht’. Bekijk de aftermovie!

Tijdens de Regionale Onderwijsdag Zeeland keken de deelnemers in de spiegel. Hoe zien zij de christelijke school? Vier sprekers schetsten vier vergezichten, met de bedoeling de christelijke school en ons (ver)gezicht scherper in beeld te brengen, te spiegelen, te waarderen en markeren én dienstbaar te laten blijven aan onze opgroeiende kinderen, onze (aanstaande) collega’s, ouders en kerken waar onze scholen hun oorsprong hebben.  

Samen in ontwikkeling (SAM, een samenwerking tussen Driestar hogeschool en zestig basisscholen), Berséba regio Zeeland en Colon traden tijdens de Regionale Onderwijsdag  gezamenlijk op als gastheren. Hiermee laten deze organisaties zien dat de christelijke school een belangrijke plek is waar we goed onderwijs willen bieden, waarvoor opleiding en ondersteuning nodig blijven.

 We kijken terug op een mooie dag, warme ontmoetingen en diepe inzichten! Bekijk hieronder de aftermovie. 

Video

Video

terugblik op de Regionale Onderwijsdag Zeeland