Schoolopleiders afgestudeerd!

15 september 2022

Aan het eind van het afgelopen cursusjaar is er weer een groep schoolopleiders afgestudeerd. Zij hebben de tweejarige opleiding positief afgesloten en zijn tevens geregistreerd namens de Velon als lerarenopleider. Zij kunnen aan de slag om aanstaande leraren gedegen op te leiden op de werkplek!

Deze schoolopleiders zijn van groot belang om de kwaliteit van het opleiden van aanstaande leraren op de werkplek te borgen en te vergroten.

Zeventien collega’s, zelf werkzaam in het po, haalden hun diploma. Twee collega’s moeten nog een document bijstellen, wat ze binnenkort hopen af te ronden. Hieronder de namen van de collega’s die de opleiding en beroepsregistratie inmiddels hebben afgerond.

 1. Marjolein van der Linden-Kleinjan
 2. Marieke Kriekaard
 3. Martine de Vries
 4. Leonard Joosse
 5. Huib van der Klooster
 6. Janneke de Kluiver
 7. Magriet Klop
 8. Rianne  van de   Beek
 9. Mark van Belzen
 10. Jolien Both
 11. Eline Boone
 12. Elise Luthart- Kornet
 13. Kaja Pronk- Platschorre
 14. Mineke van Dijk
 15. Joanneke Noordermeer-Hoekman
 16. Helene  Webbers
 17. Gerbert van Rossem

We feliciteren deze collega’s van harte met hun afstuderen en wensen hen veel wijsheid en voldoening in het mede-opleiden van onze aanstaande collega’s.

N.B. Niet alle collega’s staan op de foto. Deze is gemaakt tijdens de eindpresentaties, die verdeeld werden over twee dagen. Niet iedereen kon beide dagen aanwezig zijn.